Menu’s

Menu’s en suggesties

Nieuwe suggestiemenu (59€ p.p.)

Vanaf vrijdag 7 februari 2025

Amuses
—
Voorgerechten
Carpaccio Limousine /rucola / truffel olie OF
Octopus / home made BBQ /panko / puree OF
Quiche ricotta spinazie

Tussengerechten
Champignonsoep / gegrilde geitenkaas (supp.8€)
—
Hoofdgerechten
Kabeljauw /mosterd/boerenkoolpuree /spinazie OF
Konijnenbil / gekonfijt / rode wijnsaus/pruimen/wortelpuree OF
Ravioli
—
Dessert
Tiramisu OF
Fôret Noire /warme krieken OF
Kaasbordje ‘Italiaanse kazen ‘ / rozijnentoast (suppl.5€)

Lunchmenu van de chef

Maandag, Dinsdag & Vrijdag van 11.30 tot 14 uur

35,00 €

Amuse
+
Voorgerecht
+
Hoofdgerecht

Kreeftenmenu – 77€ p.p.

Amuses

Halve kreeft « Belle Vue »

Bisque d’homards / Kreeftenstukjes / Toast / Rouille
OF
Duo Sorbet

Warme bereiding halve kreeft
Keuze uit
Lookboter/ à l’armoricaine / Thermidor

Dessert naar keuze
Kaas in plaats van dessert (suppl. 5,00 €)

Bij het hoofdgerecht is er standaard een aardappelgarnituur en brood.

Suggesties Homarium

Gegratineerde oesters 5,20 € / stuk
Kreeftenkroketjes 12,00 € / stuk
Creuses n°3 6 st. 30,00 €
Gillardeau Oesters 6 st. 33,00 €
Halve kreeft Belle Vue 32,00 €
Volledige kreeft Belle Vue 63,00 €
Halve kreeft Thermidor 35,00 €
Volledige kreeft Thermidor 65,00 €
Halve kreeft lookboter 35,00 €
Volledige kreeft lookboter / krieltjes 65,00 €
Halve kreeft à L’armoricaine 35,00 €
Volledige kreeft à L’armoricaine / krieltjes 65,00 €
Plateau Fruits de Mer
UITSLUITEND OP RESERVATIE – minstens 48 uur op voorhand te bestellen.
dagprijs